Alternativ behandling

・vi kigger på det hele menneske ・

POsturologi

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund behandler vi mange problemstillinger ud fra et posturologisk grundlag. Posturologi handler om, hvordan hjernen opfatter kroppens stilling ud fra forskellige sanseindtryk.

Disse sanseindtryk kommer særligt fra tre områder; fødderne, øjnene og kæben. Hjernen retter kroppen ind efter disse sanseindtryk – også de forkerte! Det kan resultere i skæv hoftestilling, uens skulderhøjde og alle følgerne af dette med mange smerter i hele kroppen samt hovedpine/migræne og psykiske/kognitive udfordringer. En skæv kropsstilling kan screenes ved hjælp af en posturologisk test, som kan afsløre, hvor din ubalance stammer fra. 

Hos Tandlægerne Hundebøll og Fruelund har vi specialiseret os i at screene for dette samt behandle de ubalancer, som stammer fra kæben. Vi laver en grundig bidfunktionel undersøgelse og behandlingsplan og supplerer denne behandling med øreakupunktur eller lysterapi ved behov.

Maja Louise berg

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund er vi så heldige at have Maje med på holdet. Maja er klinikassistent, men også uddannet sygeplejerske og RAB-godkendt akupunktør 

Maja tilbyder klassisk kinesisk akupunktur, øreakupunktur samt lysterapi. Derudover er Maja erfaren posturolog, og samarbejder sammen med Joy og Julia om behandling af vores patienter med bidfunktionelle problemer.

Maja Louise Berg, akupunktør, Tandlægerne Hundebøll & Fruelund
Øreakupunktur, Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

øreakupunktur

helhedsbehandling

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund tilbyder vi behandling med øreakupunktur. Øreakupunktur er en yderst anerkendt behandlingsform, da det er en bæredygtig og fantastisk metode til at behandle hele mennesket på. Behandling omfatter lys- og frekvensbehandling på øret samt små semipermanente nåle, som skal blive siddende i øret, til de selv falder ud.

Øreakupunktur virker bl.a. mod

Hvordan virker det?

I vores øre er der mikrosystem af hele kroppen. Øreakupunktur er en hurtigt virkende behandlingsform. Går du rundt med et problem eller en lidelse i kroppen, så vil det afspejle sig i øret. Det respektive punkt i øret vil være trykfølsomt, ømt og have en anden hudmodstand end resten af øret. Punktet kan findes nøjagtigt med en elektrisk søger, inden nålene sættes i. Dermed virker behandlingen fra øret til hjernen og derfra videre ud i kroppen

Behandling af tandlægeskræk med lysterapi

Mange mennesker lider af tandlægeskræk og har decideret angst for tandlægestolen med flere ubehagelige psykiske og fysiske symptomer til følge.

Ofte ligger der et tidligere psykisk traume til grund for tandlægeangst, hvilket lysterapi kan påvirke og være effektiv behandling til at kurere eller dæmpe.

Dette gøres på en meget blid og nænsom måde ved at der lyses på nogle bestemte punkter på dit øre med forskellig farvet lys i nogle minutter. Du behøver ikke fortælle om dit traume – blot fastholde et indre billede på nethinden af din angst eller dit traume, imens der behandles.

Farverne optages i huden, sendes via nervesystemet videre til hjernen og genopretter balancen i vores emotionelle center i hjernen, hvor traumer, stress og emotioner bliver bearbejdet.

Medarbejdere, Tandlægerne Hundebøll & Fruelund. Dygtige til tandlægeskræk

Vi ønsker at skabe en positiv oplevelse for dig under dit tandlægebesøg. Vi lægger vægt på at lytte, have dig i centrum og involvere dig i processen. Det skal være trygt at komme i vores tandlægefamilie. For når det er trygt, når vi lettere vores mål sammen. Et mål om at sikre, at du kan bevare dine naturlige tænder hele livet.

Nemt og trygt

Ring og book en tid i dag

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund ApS

Jeres tandlæge i Ulstrup nær Thorsø, Langå og Bjerringbro.

Tandeftersyn

Tandeftersyn

Et grundig tandeftersyn og forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, om du bevarer dine tænder livet igennem. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Ved tandeftersynet får du grundig information om, hvordan du bedst forebygger sygdom i munden.

Ved tandeftersynet vurderes, hvilket indkaldeinterval der er bedst for netop dig. Det er en faglig vurdering, der afgør, hvilket interval du anbefales.
Intervallet afhænger af sygdomsgraden i din mund. Har du ingen eller meget lav grad af sygdom i munden indkaldes du normalvis 1 gang årligt. Har du derimod f.eks. huller, tandkødsbetændelse eller parodontitis anbefales yderligere kontroller hver 3.-6. måned.

Ved tandeftersyn tager vi røntgenbilleder ved behov, og fjerner belægninger på tænderne.

 
Pga. efterårsferien er telefontider og åbningstider ændrede i uge 42.
 
Vi holder åbent:
Mandag: 8-15
Tirsdag: 8-15
Onsdag: 8-15
Torsdag: 8-13
Fredag: LUKKET
Telefonen er åbent fra 8-9 mandag til torsdag.
 
Har du brug for at kontakte os udover telefontiden, så skriv en mail på info@jerestandlaege.dk.
 
God ferie til jer!