Støt lokalt

Vi støtter lokalt - gør du?

Er boldkassen ved at være tom?

Har din klub brug for nye bolde eller spillertrøjer? Eller mangler gymnastikforeningen redskaber? Vi bakker op om de lokale idrætsklubber, og lige nu giver vi din lokale forening 250 kr., hvis du vælger at blive patient hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund. 

Vi støtter lokalt

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund støtter op om lokale foreninger og idrætsklubber. Vil du være patient hos en tandlæge, der fokuserer på personlig og nærværende behandling? Og samtidig være med at give lidt tilbage til lokalsamfundet? 

Tilbudet gælder for voksne patienter, og gælder ikke patienter tilknyttet den kommunale tandpleje eller henvisningspatienter.

Hjælp os med at hjælpe lokalsporten

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund støtter lokalsporten

Hjælp os med at hjælpe jer

En idrætsklub eller lokal forening er i mange små lokalsamfund samlingspunkt for børn, unge og voksne. Her kan vi mødes, dyrke motion og skabe forbindelser, der går ud over blot idrætslig aktivitet. Foreningerne giver fællesskab og sammenhold uanset om man er ung eller gammel, nybegynder eller erfaren. Dette fællesskab er med til at binde byen sammen og skabe et netværk af relationer.

Vi er selv lokale

Vores medarbejdere kommer selv fra små lokalsamfund og vores klinik ligger i et mindre lokalsamfund. Det kan noget helt særligt. Uagtet om det er IF Alliancen i Stevnstrup og opland, Ulstrup IF i Ulstrup eller Mammen IF i Mammen, så oplever vi også, hvor vigtig idrætsklubberne og foreningerne er for at binde byen sammen. Derfor vil vi gerne støtte lokalsamfundet tilbage, når I støtter os. Kort sagt, hjælp os med at hjælpe jer.

Det får du hos
Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund støtter lokalsporten
Tandlægerne Hundebøll & Fruelund, Støt lokalt, trøjesponsor

Samarbejdsklubber

Du har mulighed for at støtte følgende klubber:

Skal din klub være med?

Mangler din klub på listen? Repræsentanter fra idrætsforeninger ellers lokale foreninger er altid velkommen til at kontakte os for en sponsoraftale, så vi fælles kan styrke lokalsamfundene. Kontakt os også gerne, hvis I har andre forslag til et godt sponsorsamarbejde.

Støt lokalt - det gør vi

Skriv til os, så kontakter vi dig for en tid.

Medarbejdere, Tandlægerne Hundebøll & Fruelund. Dygtige til tandlægeskræk

Tak fordi du støtter lokalsporten

Sammen kan vi gøre forholdene i klubben endnu bedre. 

Nemt og trygt

Ring og book en tid i dag

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund ApS

Jeres tandlæge i Ulstrup nær Thorsø, Langå og Bjerringbro.

Tandeftersyn

Tandeftersyn

Et grundig tandeftersyn og forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, om du bevarer dine tænder livet igennem. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Ved tandeftersynet får du grundig information om, hvordan du bedst forebygger sygdom i munden.

Ved tandeftersynet vurderes, hvilket indkaldeinterval der er bedst for netop dig. Det er en faglig vurdering, der afgør, hvilket interval du anbefales.
Intervallet afhænger af sygdomsgraden i din mund. Har du ingen eller meget lav grad af sygdom i munden indkaldes du normalvis 1 gang årligt. Har du derimod f.eks. huller, tandkødsbetændelse eller parodontitis anbefales yderligere kontroller hver 3.-6. måned.

Ved tandeftersyn tager vi røntgenbilleder ved behov, og fjerner belægninger på tænderne.

Vær opmærksom på at vi pga. sommerferien har FERIELUKKET følgende dage/uger:
 
FREDAG D. 12/7
UGE 29
UGE 30
MANDAG D. 29/7
 
Har du brug for at vi kontakter dig, når vi er tilbage fra ferie? Skriv en mail til info@jerestandlaege.dk eller kontakt os via hjemmesiden.
 
God ferie til jer!
 
Pga. efterårsferien er telefontider og åbningstider ændrede i uge 42.
 
Vi holder åbent:
Mandag: 8-15
Tirsdag: 8-15
Onsdag: 8-15
Torsdag: 8-13
Fredag: LUKKET
Telefonen er åbent fra 8-9 mandag til torsdag.
 
Har du brug for at kontakte os udover telefontiden, så skriv en mail på info@jerestandlaege.dk.
 
God ferie til jer!