Hvem er vi?

・Siden 2022 ・

Vores filosofi

 

I 2022 startede vi Tandlægerne Hundebøll & Fruelund. Det gjorde vi, fordi vi ønskede at skabe en arbejdsplads, hvor vi kunne tilbyde den bedste oplevelse for vores patienter. Derudover ville vi gerne skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere, der træder ind ad døren hver dag, faktisk glæder sig til at træde ind over dørtrinet. Vi tror nemlig på, at hvis vi og vores medarbejdere er glade for vores arbejde og har det godt sammen, så smitter det også af på den oplevelse du vil få, når du ligger i tandlægestolen. Det skal du faktisk gerne kunne mærke allerede fra du træder ind ad døren. For du vil blive mødt med smil allerede her.

Du vil opleve, at når du vælger Tandlægerne Hundebøll & Fruelund, så vælger du mere end bare en tandlæge. Du vælger en partner, der er dedikeret til at få dig til at føle dig velkommen, tryg og godt behandlet.

Det handler selvfølgelig ikke kun om den rigtige følelse. Det handler også om det gode håndværk. For vores vision er, at du skal beholde dine egne tænder livet igennem. Det er derfor vigtigt for os, at når du lægger dine tænder i vores hænder, så får du også den bedst mulige behandling. Vores klinik er derfor fyldt med topmoderne udstyr, og vi følger løbende med i, hvad der rør sig af nye teknologier og behandlinger, så vi sikrer, at du får kvalitet for pengene.

Mød personalet

Julia Kornum Hundebøll

Tandlæge

Josephine Fruelund

Tandlæge

Joy Breinstrup

Tandlæge

Ina Kirkegaard

Tandplejer

Helle Bigum

Klinikassistent

Maja Louise Berg

Klinikassistent

Lisbeth Adelholm

Klinikassistent

Karina Pallesgaard

Klinikassistent

Charlotte Enggaard

Klinikassistent
Medarbejdere, Tandlægerne Hundebøll & Fruelund. Dygtige til tandlægeskræk

Vi ønsker at skabe en positiv oplevelse for dig under dit tandlægebesøg. Vi lægger vægt på at lytte, have dig i centrum og involvere dig i processen. Vores mål er at sikre, at du kan bevare dine naturlige tænder hele livet.

Nemt og trygt

Ring og book en tid i dag

Tandlægerne Hundebøll & Fruelund ApS

Jeres tandlæge i Ulstrup nær Thorsø, Langå og Bjerringbro.

Tandeftersyn

Tandeftersyn

Et grundig tandeftersyn og forebyggende tandbehandling hos din tandlæge, kan gøre hele forskellen for, om du bevarer dine tænder livet igennem. Den vigtigste tandbehandling er den forebyggende, da den i høj grad vil kunne holde dine tænder sunde og stærke og forebygge større tandproblemer. Ved tandeftersynet får du grundig information om, hvordan du bedst forebygger sygdom i munden.

Ved tandeftersynet vurderes, hvilket indkaldeinterval der er bedst for netop dig. Det er en faglig vurdering, der afgør, hvilket interval du anbefales.
Intervallet afhænger af sygdomsgraden i din mund. Har du ingen eller meget lav grad af sygdom i munden indkaldes du normalvis 1 gang årligt. Har du derimod f.eks. huller, tandkødsbetændelse eller parodontitis anbefales yderligere kontroller hver 3.-6. måned.

Ved tandeftersyn tager vi røntgenbilleder ved behov, og fjerner belægninger på tænderne.

 
Pga. efterårsferien er telefontider og åbningstider ændrede i uge 42.
 
Vi holder åbent:
Mandag: 8-15
Tirsdag: 8-15
Onsdag: 8-15
Torsdag: 8-13
Fredag: LUKKET
Telefonen er åbent fra 8-9 mandag til torsdag.
 
Har du brug for at kontakte os udover telefontiden, så skriv en mail på info@jerestandlaege.dk.
 
God ferie til jer!